Installatietechniek

Airco's

Tegenwoordig zijn airco's ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse woningen, wij kunnen u dan ook voorzien van een installatie die voldoet aan uw wensen. Met onze ervaring en advies en uw voorkeuren komen we tot de samen tot het juiste einderesultaat. 


Loodgieterswerk

Een nieuwe badkamer, keuken, of een nieuw riool? Aanpassingen of aanleg hiervan, bij ons kunt u voor al het loodgieterswerk terecht.

Vloerverwarming

Wilt u veel comfort en toch een laag verbruik? Kies dan voor vloerverwarming. Wij adviseren u en monteren vakkundig uw systeem zodat u optimaal kunt genieten.

Elektro

Aanpassingen of vervangen van uw meterkast. Het aanleggen van nieuwe stroompunten of schakelingen voor verlichting in of rondom huis. Wij kunnen het allemaal.

Betonboringen

Wij kunnen vrijwel alle doorvoeren in steen en beton voor u maken.
In de meeste gevallen kunnen wij  stof-arm boren zodat u niet met de rommel zit.

CV installatie

Radiatoren (bij)plaatsen of verplaatsen. Een nieuw leidingwerktraject aanleggen, of een andere aanpassing aan het systeem?
Wij zorgen dat het warm wordt waar het warm moet zijn.

Smart home 

Laat uw huis vooruit denken, breng uw energie kosten omlaag en creƫer meer wooncomfort. Met smart home toepassingen kunnen wij uw huis slimmer maken en uw energie rekening omlaag brengen.
Met tal van toepassingen is niets onmogelijk.